top of page

G E B O O R T E

Maxe_ok.jpg
Quinne.jpg
cilou_ok.jpg
Geboortedrukwerk op maat

Gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie kleine wonder!
We begrijpen hoe belangrijk dit moment is, en we staan klaar om een uniek op maat gemaakt geboortekaartje te creëren dat de persoonlijkheid van jullie baby weerspiegelt. 

Onze op maat gemaakte geboorteontwerpen zijn zo uniek als jullie kleintje zelf. 

Heel graag helpen we jullie verder om dit bijzondere moment nog specialer te maken. We kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en een ontwerp te creëren dat jullie voor altijd zullen koesteren.

BB2 kopie_edited.jpg

Druktechnieken en papiersoorten

Er zijn verschillende druktechnieken en papiersoorten beschikbaar, elk met zijn eigen unieke uitstraling en kenmerken en voor elk budget. De keuze van de druktechniek en papier kan sterk bijdragen aan de esthetiek en de algehele uitstraling van jullie geboortekaart.

We werken enkel samen met professionele drukkers om de beste resultaten te garanderen en de juiste druktechniek voor jouw kaart te bepalen.

Enkele veelvoorkomende druktechnieken die worden gebruikt voor geboortekaarten zijn:  

 

​Digitale druk: Digitale druk is een budgetvriendelijke optie. Het biedt heldere kleuren en scherpe details.

 

Letterpress: Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarbij het ontwerp in het papier wordt geperst. Hierdoor ontstaat een tastbare en elegante textuur. Het wordt vaak gebruikt voor minimalistische ontwerpen met een vintage uitstraling.

 

Foliedruk: Foliedruk voegt glanzende, metallic accenten toe aan je geboortekaarten. Het wordt vaak gebruikt voor initialen, namen of accenten om een vleugje luxe en elegantie toe te voegen.

 

Embossing en Debossing: Deze technieken creëren reliëf op het papier door het ontwerp te verhogen (embossing) of te verlagen (debossing). Ze voegen textuur en diepte toe aan de kaart en kunnen erg indrukwekkend zijn.

De keuze voor de juiste druktechniek hangt af van je ontwerpeisen, budget en gewenste uitstraling. Sommige kiezen ervoor om verschillende druktechnieken te combineren om een unieke en opvallende geboortekaart te creëren. 

bottom of page