top of page

H U W E L I J K

Mieke & Gregory - preview - FleurBrebels-4.jpg
JJ.jpg
anenmarco_ok.jpg
Huwelijksdrukwerk op maat

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij Esthique zijn we er trots op om op maat gemaakte huwelijksuitnodigingen te ontwerpen die perfect bij jullie stijl en persoonlijkheid passen.

Laat ons weten hoe jullie je bruiloft zien en welke elementen belangrijk zijn voor jullie. We zullen graag met jullie samenwerken om op maat gemaakte huwelijksdrukwerk te creëren dat jullie liefde en persoonlijkheid weerspiegelt. Samen maken we van jullie huwelijk een onvergetelijke ervaring!

tafelkaartjes.jpg

Druktechnieken en papiersoorten

Er zijn verschillende druktechnieken en papiersoorten beschikbaar, elk met zijn eigen unieke uitstraling en kenmerken en voor elk budget. De keuze van de druktechniek en papier kan sterk bijdragen aan de esthetiek en de algehele uitstraling van jullie uitnodiging.

We werken enkel samen met professionele drukkers om de beste resultaten te garanderen en de juiste druktechniek voor jouw kaart te bepalen.

Enkele veelvoorkomende druktechnieken die worden gebruikt voor huwelijksdrukwerk zijn:  

 

​Digitale druk: Digitale druk is een budgetvriendelijke optie. Het biedt heldere kleuren en scherpe details.

 

Letterpress: Letterpress is een ambachtelijke druktechniek waarbij het ontwerp in het papier wordt geperst. Hierdoor ontstaat een tastbare en elegante textuur. Het wordt vaak gebruikt voor minimalistische ontwerpen met een vintage uitstraling.

 

Foliedruk: Foliedruk voegt glanzende, metallic accenten toe aan je geboortekaarten. Het wordt vaak gebruikt voor initialen, namen of accenten om een vleugje luxe en elegantie toe te voegen.

 

Embossing en Debossing: Deze technieken creëren reliëf op het papier door het ontwerp te verhogen (embossing) of te verlagen (debossing). Ze voegen textuur en diepte toe aan de kaart en kunnen erg indrukwekkend zijn.

De keuze voor de juiste druktechniek hangt af van je ontwerpeisen, budget en gewenste uitstraling. Sommige kiezen ervoor om verschillende druktechnieken te combineren om een unieke en opvallende huwelijksuitnodiging te creëren. 

bottom of page